Zd-Őmarje
   
  Tel.: (03) 818-37-00
  Fax: (03) 818-37-40
  E-pošta: zd-smarje@siol.net
     
Predstavitev zavoda
Delovni čas oddelkov in služb
Kontakti
Informacije javnega značaja
Kako do nas
Javna naročila
OBVESTILO O SPREMENJENEM NA─îINU DELOVANJA DE┼ŻURNE SLU┼ŻBE

 

ZD Šmarje pri Jelšah obveš─Źa uporabnike zdravstvenih storitev s podro─Źja Upravne enote Šmarje pri Jelšah o spremembi lokacije pri izvajanju de┼żurne slu┼żbe. De┼żurna slu┼żba se z 19. decembrom 2008 pri─Źne izvajati v ZD Šmarje pri Jelšah, na Celjski cesti 16, Šmarje pri Jelšah. De┼żurna ekipa bo dosegljiva:
- v prostorih de┼żurne ambulante v Šmarju pri Jelšah v ─Źasu de┼żurne slu┼żbe, in sicer ob delavnikih od 20. ure do 7. ure naslednjega dne, od petka od 20. ure do ponedeljka do 7. ure ter ob praznikih in
- na telefonskih številkah:
03/818-37-50 ter na številki 112 (klic v sili).

De┼żurna slu┼żba se bo v dolo─Źenih terminih zagotavljala tudi na do sedaj veljavnih lokacijah. V dogovoru z Ob─Źino Rogaška Slatina in Ob─Źino Rogatec se bo de┼żurna slu┼żba od 19. decembra letošnjega leta in v januarju 2009 dodatno zagotavljala tudi na lokaciji Zdravstvene postaje Rogaška Slatina, Celjska cesta 10, Rogaška Slatina in sicer: vsako soboto, vsako nedeljo in vsak praznik od 7. ure do 13. ure.

V dogovoru z Ob─Źino Kozje, Pod─Źetrtek, in Bistrico ob Sotli pa se bo de┼żurna slu┼żba od 19. decembra naprej in v januarju 2009 dodatno zagotavljala tudi v dosedanjih de┼żurnih ambulantah na Kozjanskem (v ZP Kozje, ZP Pod─Źetrtek ter ZP Bistrica ob Sotli), in sicer vsako soboto, vsako nedeljo in vsak praznik ravno tako od 7. ure do 13. ure.

V preostalih terminih lahko uporabniki zdravstvenih storitev koristijo skupno de┼żurno ambulanto v Šmarju pri Jelšah.


 
   
  sporočilo:  
   
   
Untitled Document
© 2006 Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah Izvedba: i-Rose, d.o.o.